Αξιοπιστία
Στόχοι της εταιρίας:
Ποιότητα
Τελειότητα

Εταιρία

 

Στην εταιρία «ΥΑΛΟΣ» ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, ασχολούμαστε από το 1993 με τις κατασκευές από γυαλί, αλουμίνιο, σίδερο και ανοξείδωτο. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το τέλειο αποτέλεσμα για όλες τις κατασκευές μας.
 

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία σε συνάρτηση με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και τις οικονομικές μας τιμές, προσφέρουν σιγουριά στους πελάτες μας και εξασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους.
 

Ειδικευόμαστε σε παντός τύπου κατασκευές που έχουν ως βάση το γυαλί και τα μέταλλα. Αναλαμβάνουμε κατασκευές εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, για το σπίτι ή την εργασία. Από βιτρίνες καταστημάτων, πτυσσόμενες πόρτες, κάγκελα και απλές σιδηροκατασκευές, μέχρι ειδικές και καλλιτεχνικές κατασκευές.
 

Εμπορευόμαστε τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες όλων των τύπων. Αναλαμβάνουμε επίσης την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων σας με στόχο την καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση, την ανακαίνιση του μπάνιου σας τοποθετώντας γυάλινη καμπίνα μπάνιου, την τοποθέτηση ρολών αλουμινίου στο σπίτι ή το κατάστημά σας προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ασφάλεια.
 

Οι κατασκευές μας δημιουργούνται με πολύ αγάπη για αυτή τη δουλειά και κινούνται πάντα πάνω στο τρίπτυχο Ποιότητα – Αξιοπιστία – Τελειότητα. Αυτό είναι το μυστικό που δίνει κίνητρο σε εμάς να συνεχίζουμε την καλή δουλεία και στον κόσμο να συνεχίσει να μας εμπιστεύεται.
 

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας, για απορίες, προσφορές, παραγγελίες και ότι άλλο χρειαστούνˑ τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά ή στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό έχει τόσα χρόνια οικοδομήσει μια πολύ δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ μας.

 

ΥΑΛΟΣ  Καλωσήλθατε στον κόσμο μας!

Τηλεφωνήστε τώρα: 210-5225351
Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε κατασκευή, πάρτε μια προσφορά! 
  • Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • White Pinterest Icon